SHOPPING BAG

Je hebt nog niets toegevoegd.

Gratis levering in Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Westvoorne & Hellevoetsluis óf haal je bestelling op in onze winkel in Brielle!

SHOPPING BAG

Je hebt nog niets toegevoegd.

Retourbeleid GUAPA Beauty & Lifestyle

Retourneren
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over een artikel. Als klant van GUAPA Beauty & Lifestyle geven we je 14 dagen de tijd om een artikel te passen, beoordelen en te controleren op defecten. Binnen deze periode dient de bestelling of een deel van de bestelling geretourneerd te zijn.

Let er op dat het product compleet en onbeschadigd is en (indien mogelijk) in originele en onbeschadigde verpakking zit. Indien de producten beschadigd en/of gedragen zijn kunnen wij de retour niet accepteren.

Heb je een verkeerd, defect of incompleet artikel ontvangen? Allereerst onze excuses, erg vervelend dat er ondanks onze strenge kwaliteitscontroles iets fout is gegaan. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, ontvangen we graag binnen 14 dagen een e-mail met je bestelnummer en een beschrijving van het probleem (bij een defect artikel graag met duidelijke foto).

Retouradres
GUAPA Beauty & Lifestyle
Nobelstraat 12
3231 BC Brielle

Retourkosten
De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Het is ook mogelijk om de artikelen terug te brengen naar onze winkel in Brielle.